Oudervereniging

https://www.facebook.com/ovhulsberg

 
 

Onze Basisschool Hulsberg heeft al jarenlang een oudervereniging; we zijn een groepje ouders dat enthousiast en geïnteresseerd zich op vrijwillige basis inzet voor alle kinderen van deze school. We zijn betrokken en willen een bijdrage leveren aan een goede sfeer in de school; zodat de kinderen zich prettig voelen in de omgeving waar ze onderwijs volgen.
Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de kinderen variërend van paasontbijt tot het sinterklaas schoen zetten, maar ook ondernemen we acties waarmee we de financiële mogelijkheden voor de kinderen willen vergroten zoals de paaseieren- en chocolade actie. Dit laatste is nodig om de ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden terwijl de steeds duurder wordende uitstapjes voor de kinderen mogelijk blijven.
Langs deze weg willen we een oproep aan u doen: Als u zich betrokken voelt bij de school en graag een steentje wilt bijdragen aan een van de activiteiten die gehouden worden en misschien ook een creatieve geest heeft voor het bedenken van nieuwe activiteiten…. Sluit u aan bij deze gezellige groep vrijwilligers! Dit kunt u doen door contact op te nemen met onze voorzitter.

Op de website van de oudervereniging kunt u nog meer informatie vinden. 
https://www.facebook.com/ovhulsberg